söndag 31 januari 2010

Alla hjärtans dag-kort & kortbeställning

Alla hjärtans dag börjar ju närma sig så smått... Jag brukar inte fira den dagen direkt men några kort kan man ju knåpa ihop i alla fall :) Hittills har jag gjort två alla hjärtans dag kort. Jag har även fått en kortbeställning på två födelsedagskort.


Kortet är gjort av cardstock i grått & grönt samt ett rosa-vitt prickigt papper som är från Tilda papercraft. Jag har använt ett rosa sidenband (färgen på bilden är missvisande...) & en rosa blomma. Texten har jag skrivit ut från datorn & jag använder mitt favorit typsnitt "Porcelain"


Detta kort är ett dubbelvikt kort med en ljusgrön cardstock som grund samt vitt & en mörkare grön cardstock. Jag har även använt ett svart papper med rosor på även detta från Tilda papercraft. Jag använde mig av mina nya stämplar samt några rosor som jag klistrat på.



Detta kort är till en man som fyller 60 år & jag fick uppdraget att göra ett relativt enkelt kort. Jag har använt tjock cardstock i bruna, gråa & turkosa färger. Jag har även använt ett strukturerat papper som jag tycker är väldigt fint. Även här har jag använt typsnittet "Porcelain"


Detta kort är gjort till en kvinna som fyller 61 år. Kortet är dubbelvikt & jag har använt cardstock i brunt & vitt. Jag har även använt ett strukturerat papper i off-white samt siffror i glittrigt guld.


söndag 24 januari 2010

Mera födelsedagskort

Det är tur att folk fyller år ;) Då har man en anledning att göra födelsedagskort! :D

Jag har gjort två kort senaste veckan, båda två är födelsedagskort men med lite olika målgrupp.

Det första kortet gjorde jag till min faster som fyllde 36 år tidigare i veckan. Här fick jag användning av stämplarna jag köpte nyligen.


Det andra kortet gjorde jag till Morgan som fyllde 1 år nyligen. Där valde jag att använda mina söta pirat/sjörövare - stämplar som jag köpt på rea tidigare i år :)

fredag 15 januari 2010

Ny layout på bloggen igen :)

S är iväg till några kompisar & lillkillen somnade för några timmar sen & har inte vaknat upp en enda gång sen dess så jag har haft en del "egentid" nu. Det har känts konstigt att vara hemma själv (inget jag brukar nämligen...)

Hur som helst så har jag bl.a. gjort en ny bild till bloggen då jag ledsnade på den gamla. Jag kommer nog ändra lite mer på bloggen men orkar inte det idag... Känner mig hittills nöjd, men bättre kan det nog bli! :)

onsdag 13 januari 2010

Kortbeställning, födelsedagskort

Jag har fått en kortbeställning på födelsedagskort & har här gjort två stycken idag. Jag har också passat på att göra ett kort som kan skickas "bara för att" eller kanske som "alla hjärtans dag-kort"...

Vikningen jag använt mig av (på första & sista kortet) är en ny vikning som jag inte testat förut. Kul att testa något nytt!







Behöver du kort till något tillfälle? Födelsedag, dop, bröllop, bry sig om-kort eller annat. Tveka inte att höra av dig till mig & gör en beställning på sagatenho@gmail.com

tisdag 5 januari 2010

Tisdagstema - Trötthet

Veckans tisdagstema är trötthet. Jag kollade lite bland mina bilder & hittade en som jag diggade.

Här illustrerar jag trötthet med bilder på lilleman...

Helt däckad i bilbarnstolen...


Närbild...



Här hittar du fler bidrag på veckans tema...

måndag 4 januari 2010

Tankar bakom bilden

Detta är en ny idé jag kommit på & som (förhoppningsvis) kommer bli ett återkommande inlägg på bloggen.

Det hela kommer bestå av bilder med tillhörande pratbubblor/tankebubblor eller liknande. Nu i början finns detta på den här bloggen samt min andra blogg. Längre fram kommer det endast finnas på denna bloggen.

söndag 3 januari 2010

Lite ny förvaring

Jag har inhandlat en tavelhylla på IKEA så att jag kan få lite bättre förvaring till allt mitt material, pysselsaker & liknande.

S hjälpte mig att sätta upp hyllan & jag blev supernöjd med resultatet! Nu börjar det likna nått :)



Mitt skrivbord i vårt arbetsrum.



En massa kort

Idag har jag rensat en massa i vårt arbetsrum & då bland annat bland massa kort som jag har gjort. En hel del är från när jag började göra kort & man ser en STOR skillnad på då & nu. De flesta korten tänkte jag slänga men ville fota dom först.

Jag tog även tillvara på så mycket material som möjligt innan jag slängde korten så att man kan använda det igen.

Här är korten :)