onsdag 30 juni 2010

Bordsplacering & meny



Nu blir det ett tag mellan inläggen har jag märkt... Jag pysslar fortfarande men sitter inte framför datorn lika ofta. Jag hoppas ändå att ni fortsätter kika för jag kommer självklart fortsätta lägga upp mina alster, foton & liknande :)

För ett tag sen hade mina föräldrar middagsbjudning & jag gjorde bordsplaceringar samt en meny till dom. Här är resultatet.



torsdag 3 juni 2010

Scrapmoment.com maj månadsutmaning

Jag hittade en utmaning på Scrapmoment.com som passade bra just idag. Det var en utmaning där man skulle skapa ett student/examenskort & vi ska till min kusin imorgon som tar studenten så då passade det ju utmärkt! :)

Jag gjorde ett rätt tufft kort till henne med mycket färg som jag tycker passar bra då hon utbildat sig till målare. Här ser ni bidraget:


Kortets framsida.
Jag använde en mörkturkos cardstock som bas, sen ett mönstrat papper med bl.a. en bergsprängare & toner på. Jag stämplade min favoritfigur från Doodle factory som jag färglagde med tuschpennor. Sen använde jag små klisterbokstäver i chokladbrunt samt tjockare "skumgummi" bokstäver i en härlig gul färg. Jag stämplade även "Jippi! Du klarade det! på ett stjärnmönstrat papper som jag satte fast med ett sött gem.




Kortets insida.
Jag matchade insidan med framsidan med det stjärnmönstrade gula pappret samt en urklippt högtalare & en bergsprängare från ett mönsterpapper (texten har jag tagit bort därav lite suddigt vitt i mitten...)



Närbild på figuren.



Närbild på texten/klisterbokstäverna samt tre knappar jag klistrat på.