måndag 31 augusti 2009

Middag i Skölsta

Igår var vi på middag hos S mamma och hennes kille. Dom bor i ett hus 10 minuter utanför stan som dom byggt från grunden, huset är helt underbart! Dom är båda väldigt intresserade av inredning och design och för mig och min nyinköpta systemkamera var det en dröm! Jag sprang runt och fotade allt och inget. Delar med mig av några av bilderna nedan.

Middagen vi fick var även den helt underbar! 4 sorters kött, potatis, rotfrukter, sallad och flera olika såser. Till efterrätt blev det blåbärspaj och vaniljsås! (Fotade dock inte den...)

Vita rosor som stod på bordet


Kristallampa i vardagsrummet


Blommor i köksfönstret


Blommor i köksfönstret


Bokstäver på en hylla i hallen/köket


Bokstäver på en hylla i hallen/köket


Vatten i så fina gammeldags flaskor


Smycken som inredningsdetalj i ett skåp


Skor och klocka som inredningsdetaljer

Torkade blommor i glasskål

söndag 30 augusti 2009

Juice

Jag älskar apelsinjuice och det ska gärna vara så mycket fruktkött som möjligt. Jag tog ett foto på mitt juiceglas och tyckte att det såg sååå gott ut! Synd bara att all juice är slut nu...

lördag 29 augusti 2009

Torkade blommor

Jag samlar på mig torkade blommor. Några är köpta men andra är blommor jag fått och sen torkat själv. Här är två versioner av en bild jag tagit på dom. Jätte vackert tycker jag :-)

Torkade blommor i färg


Torkade blommor i svartvit

fredag 28 augusti 2009

Gör ett försök på en pyssel -och fotoblogg!


Dom som känner mig vet att jag gillar att pyssla :-)

Jag gillar främst att göra egna kort, men även annat smått och gott inom scrapbooking. Jag gillar även foto inredning, och design.

Foto har jag gillat länge men det var först i veckan som jag inhandlade min första systemkamera. En Canon EOS 450D som jag älskar! Pillar mycket på den och lär mig sakta och säkert nya finesser :-) Ett populärt motiv är min son Damien som är drygt en månad.

Den här bloggen kommer jag inrikta på pyssel i olika former, fotografering, inredning, design och annat kreativt som jag kan komma och tänka på.

Hoppas att det faller några av er i smaken! :-)


Min nya älskling