måndag 29 mars 2010

Lite fler påskkort

Nu har jag pysslat lite mer vilket resulterat i lite fler påskkort.Jag snöade dock in på samma tema med rosetter på ett flertal kort vilket var lite tråkigt. Här är i alla fall korten :)

onsdag 24 mars 2010

Påskkort

Här är ett av de första påskkorten jag gjort för i år. Jag använde mig av ett vitt cardstock som bas, sen ett ljusblått glansigt papper samt ett super gulligt prickigt cardstock med lite glitter på. Jag använde även en av mina nya stämplar som jag beställt. Som pricken över i knöt jag en stor grön rosett av ett grönt sidenband som jag återanvänd från ett paket som vi fått av Annica. Tack! :)

Själv blev jag mycket nöjd :)


Nu har stämplarna kommit!

Här om dagen kom äntligen mina egengjorda stämplar! Gissa hur glad jag blev!

Jag har gjort de flesta själv men kan dock inte ta åt mig äran för två filurer :) Den lilla "alien liknande" filuren har S ritat & den söta lilla filuren med armarna bakom ryggen har min faster gjort.

Bild på motiven


En del av alla stämplarna

torsdag 18 mars 2010

Mina första stapplande steg i makrofotograferingens värld...

Igår fick jag hem mitt makroobjektiv som jag beställt *lycka* Efter mycket velande & en hel del beslutsångest så valde jag ett Sigma EX 50/2,8 DG Macro 1:1. Jag har gått lös med det på en massa saker här hemma & delar här med mig av några bilder från mina första stapplande steg i makrofotograferingens värld. Hittills kan jag säga att objektivet är underbart men jag har fortfarande mycket kvar att lära & det ser jag fram emot :)

tisdag 16 mars 2010

Beställningar gjorda!

Åhh, nu har jag äntligen gjort lite efterlängtade beställningar både för mitt foto & för mitt pyssel!

Jag har beställt ett nytt macro objektiv & ett stativ som bör komma i veckan. Helt underbart!

Sen har jag beställt egengjorda stämplar som kommer inom 1-2 veckor.

Ska bli så kul att fota & pyssla sen! Fast väntan tills allt kommer är mindre rolig...

Bilder på allt kommer sen :)
torsdag 11 mars 2010

Wolksvagen bubbla

När jag & S var ut & promenerade såg jag en wolksvagen bubbla. Jag tycker dom bilarna är väldigt charmiga så den ville jag självklart fota. Väl hemma kände jag att bilderna borde göras om lite. Resultatet ser du här:

onsdag 10 mars 2010

Blogcandy

Kunde inte motstå denna blogcandy. Hoppas jag vinner! :)


Klicka på bilden för att kika på deras sida.

onsdag 3 mars 2010

Blandade kortDet har blivit en dålig vana att det blir lång tid mellan mina inlägg här vilket jag tycker är tråkigt... Jag försöker ändra på mig :)

Hur som helst har jag som vanligt pysslat en del på senaste tiden & använt mig av mina nya stämplat samt mina nya cateye fluid chalk stämpeldynor. Helt underbara stämpeldynor måste jag säga! (bilderna är tagna från nätet & visar inte hur fina färgerna är i verkligheten ;)

Colorbox "Silks 'n Satins"
Colorbox "rain forest"Korten jag gjort ser ni här. Samtliga stämplar är från märket Fancy pants & heter "Fresh mod"

Ett dubbelvikt kort med tre blommor stämplade med färgen quicksilver. Blå band knutna runt "själkarna".


Närbild på blommorna som sitter i olika nivåer med hjälp av "klisterkuddar".Dubbelvikt kort med grå bas. På det turkosa pappret har jag stämplat med färgen "ruby satin". Bling med små pärlor i turkost & chockrosa.Dubbelvikt kort i vitt samt glansigt/glittrigt papper i beige/lila ton. Det senapsgula pappret har jag stämplat med en bronzefärg.


Närbild på kortet.Samma blomma som ovan fast i "apple gren" Bling i rosa, vitt & grönt.


Ett födelsedagskort i brunt, senapsgult & turkost. Färger jag tycker passar jätte bra ihop. Bling i turkost.Enkelvikt kort i senapsgult. På det vita pappret har jag stämplat själv med färgen "ruby satin"
sen har jag klippt ut en 0,5 cm rand av ett lilarandigt papper.Samma blomma igen i olika storlekar samt en annan mindre blomma. Senapsgula & turkosa färger igen & stämplat med bronzefärg. Satinband i guld mellan papprena.Närbild på kortet, även här står blommorna ut i olika nivåer med hjälp av klisterkuddar.Ett kort med supersöta stämplar från "Doodle factory" som jag färlagt med tuschpennor.Närbild på filuren :)