måndag 9 augusti 2010

Ny stämpel & nya kort

Jag köpte lite pyssel från Scrapgalen i förra veckan. Det blev b. l.a. lite blandade mönsterpapper, lite bling & sånt. Jag köpte även en av de stämplarna som min faster har designat. (Hon har ett märke som heter Skymning design med super härliga stämplar som man bara kan köpa på Scrapgalen)

Hur som helst valde jag att köpa en av stämplarna denna gång, den heter "Miranda med dricka" & jag kan redan säga att jag älskar den! En tjej med tuffa kläder & med härliga detaljer i drickglaset. Jätte kul att färglägga kan jag säga :)

Här är stämpeln färglagd i några olika färger & även några kort där jag använt stämpeln.


Stämpeln "Miranda med dricka" från skymning design. Motivet har jag färglagt med akvarellpennor & sedan målat med över med vatten.


Här har jag använt pastellfärger på motivet för att matcha mönsterpappret jag på högra sidan. Molnen ovanför motivet är urklippt ur ett annat mönsterpapper. Med grön/beiga bokstäver har jag skrivit "Satt & funderade"


På insidan av kortet använde jag flera utklippta moln samt en text "och tänkte på dig" som jag skrivit med min Dymo märkmaskin.


Närbild insidan.Närbild insidan.Här är ett till kort där jag använt Miranda stämpeln & gjort ett kort i lite höstiga färger.Ytterligare ett "fikakort" men här i mer somriga färger.

1 kommentar:

  1. Vilka fina kort du har gjort!!! Roligt att se olika färgläggningar på stämpeln med :)

    Kram!

    SvaraRadera