tisdag 11 maj 2010

Alster med Laserfrossa stämplar.

Jag har ju blivit utsedd att testa stämplar via Laserfrossa (läs mer om det HÄR) De tre stämplarna jag ska testa är tre olika sorters sippor (blåsippa, gulsippa & vitsippa)

Nu har jag skapat några alster med hjälp av stämplarna & dessa kan ni se här:



Jag har även gjort ett 15x15 kort där jag försökte göra ett kort som inte hör till min vanliga stil. Jag valde att använda stämpeln med en blåsippa. Jag valde att färglägga motivet med akvarellpennor som jag sedan målade på med vatten. Jag klippte ut motivet i en cirkelform & la en grön cardstock bakom. Jag slipade kanterna på cirklarna med lite slippapper för att få en lite sliten look (har ingen sån grej som man ruggar till kanterna med men det kan nog bli till att införskaffa mig en sån sen) Jag gjorde lite prickar med en vit penna kring cirkeln samt på det turkosa cardstocken. Samma egengjorda grattisstämpel är använd på detta kort.



Närbild på motivet.



Här är en enkel tag som jag gjort med ett dubbelsidigt mönstrat papper som bas. Sippan har jag stämplat med en grön stämpel på ett beiget cardstock. Det i sin tur har jag satt på ett grönt cardstock för att matcha blomman. Jag har även satt på tre gröna stenar på framsidan.



Baksidan av det mönstrade pappret stämplade jag med en egengjord Grattis-stämpel (även den från Laserfrossa) Jag stämplade några rader som är från Fancy Pants "fresh mod"-set.



Här är ytterligare en tag där jag stämplat motiven (denna gång gulsippestämpeln) med distress ink "vintage photo". Jag har även haft distress ink runt kanterna på tagen & sedan sprutat på vatten på det hela.



Här är ett enkelt kort där jag stämplat vitsippan direkt på ett mönstrat papper som jag sedan fäst på ett brunt cardstock. Jag har knutit en rosett med ett mörktrött organzaband kring kortet samt satt på klisterbokstäver från storytellers samt bling med tre små stenar.

2 kommentarer:

  1. Vad söta sipporna blev på dina kort! Gulsippetagen känns helt rätt! Ser fram emot mer ;-)
    Ulrika

    SvaraRadera
  2. Hej! Hoppad ni har det skönt i helgen, med glassfrossa o allt ni kanske ägnar er åt ;)

    Vad söta stämplarna var! Gillar nog vitsippan bäst men din tag med gulsippan var ju underbar!

    Oh, jaaa, vad roligt det hade varit om ni kunde komma neråt i sommar! Vi lär ju vara hemma för det mesta, så det är bara att komma!

    Kramar! Catta

    SvaraRadera