onsdag 12 maj 2010

Stämpeltest, första åsikterna.

Jag testar ju som jag tidigare nämnt stämplar från Laserfrossa nu med 4 andra bloggare. Alla vi 5 testar tre stämplar som är likadana. En liten gulsippa, en blåsippa & en vitsippa.

Jag har testat stämplarna lite men mer testande kommer det bli :) Jag har dock några åsikter än så länge.

Första känslan när jag fick stämplarna var att dom kändes stabila & bra. Dom var ju redan monterade på ez-foam samt utskurna/urklippta.

Här ser ni stämplarna när jag precis har använt dom. Den största är blåsippan, den mellersta är vitsippan & den lilla är gulsippan.


Här är gulsippan som efter några stämplingar lossnade från ez-foamen vid stammen då den var väldigt smal. Det går fortfarande att stämpla med den men man måste "vicka" på stämpeln för att hela motivet ska synas på pappret & ibland avbildas inte hela stammen. Detta är ju någon som skulle kunna lösas om man istället klipper bredare kring stammen.


Måtten på sipporna
Blåsippan: 6x6 cm
Vitsippan: 5,5x3,5
Gulsippan: 3,5x2

Jag jobbar ju mest med kort i 10x15 cm eller 12x12 & kände då att blåsippan tog upp mycket plats. Vitsippan tycker jag var lättast att arbeta med då storleken passade på det mesta. Gulsippan fungerade ju lika bra i början men sen blev det ju lite problematiskt när den lossnade från ez-foamen...

Imorgon hoppas jag hinna göra lite mer kort & annat där jag kan använda stämplarna lite mer.

1 kommentar: