torsdag 27 maj 2010

Mera sippor & en liten sammanfattning.

Nu har jag gjort ett till kort med en av sipporna från Laserfrossa (de andra två stämplarna är nog från Magnolia om jag inte minns fel...) Det blev lite samma upplägg som på det förra kortet men ändå inte allt för likt resultat. Kortet skapade jag till en utmaning på denna bloggen där jag inspirerades av jordgubbarna & blommorna.


Jag valde att stämpla tre motiv med distress ink på ett rosa cardstock vilket jag sen fäste på ett ljust prickigt papper. Det hela satte jag sen på ett supersött mönsterpapper med prickar & swirls. Som "pricken över i:et satte jag en "ram" med textstämpeln "Idag är det din dag!" inuti. Textstämpeln är en egen "design" som jag tidigare beställt från Laserfrossa & som jag använt rätt flitigt hittills :)

En liten sammanfattning...

Laserfrossas stämplar känns bra att arbeta med & motiven har alltid blivit bra med de olika stämpeldynor jag använt.

Mina favoritstämplar har dock ett större djup mellan motiv & bakgrund men förutom detta har jag ingenting att klaga på :)

Sipporna levererades ju utskurna i ez-foam men när jag klipper själv har jag med mer av "bakgrunden" som hamnar på pappret om jag inte är stadig på handen. (Se exempel nedan.)


En egendesignad stämpel som jag tidigare beställt från Laserfrossa.

Hur som helst fungerade stämplarna annars utmärkt till mitt kortmakeri & att göra personliga stämplar är verkligen kul! Jag sitter just nu & funderar på vilka tester jag ska ha på min nästa beställning ;)

1 kommentar:

  1. ooo.. tack för ditt bidrag. Vad slarvigt av mig att inte tacka tidigare. Jag tycker sådana här stilrena kort är så rackarns snygga!

    SvaraRadera